S niektorými znameniami to budete mať veľmi ťažké.dreamstime
StoryEditor

Tieto štyri znamenia vám dajú pri flirtovaní a pozvaniach na rande poriadne zabrať!

27.05.2023, 14:00
ASTRO

Máte svoj objekt záujmu no zatiaľ odoláva vašim pozvaniam na kávu? Ste prekvapený, že to čo predtým niekoľkokrát na iných fungovalo na tohto človeka vôbec neplatí? Nuž, niet sa čo čudovať. Každý je iný a to čo je pre niekoho vrchol romantiky s druhým ani nepohne. Ťažké to budete mať najmä s ľuďmi narodenými v týchto znameniach.

Kým Raci ani nepostrehnú že s nimi flirtujte, Baranov musíte ohúriť. Pozrite sa ako je to ďalej:

Rak

Ťažké je flirtovať s niekým, komu to dochádza len veľmi, veľmi pomaly. Presne to sa vám môže stať s Rakom. Nebudú mať na vás žiadne špecifické požiadavky ako ich ohúriť, čo sa o iných znameniach povedať nedá. No vo svojej naivite si až do poslednej chvíle budú myslieť, že vediete len bežnú konverzáciu. Prebudí ich až konkrétna otázka, či s nimi pôjdete na rande.

Baran

Páči sa vám niekto narodený v znamení Barana? Tak to máte čo robiť. A to u oboch pohlaví. Ich nároky sú vysoké a vy budete musieť dlho bojovať za to, aby si vás dotyčný vôbec všimol. Ohúrite ich dokonalými spôsobmi, zvláštnym talentom, ale tiež pozvaním na netradičné miesta. Pozornosť zbystria aj vtedy, ak vyberiete skvelú reštauráciu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:07