StoryEditor

Hollywood si na hercoch cení najmä pracovitosť

08.10.2007, 00:00
Autor:
ČTKČTK

Sexappeal a postavenie celebrity už nie je tým najdôležitejším faktorom, ktorý v súčasnom Hollywoode rozhoduje pri obsadzovaní mladých hercov. Podľa prieskumu filmového internetového servera Moviefone si producenti a režiséri cenia u mladých najmä pracovitosť. V elitnej skupine najžiadanejších hercov mladších ako 25 rokov sa tak už tento rok neobjavila napríklad Lindsay Lohan. Figurujú v nej však napríklad 22-ročná hviezda filmov Piráti Karibiku Keira Knightley, predstaviteľ Harryho Pottera Daniel
Radcliffe či Scarlett Johansson, ktorá si v poslednom období zahrala najmä vo filmoch Woodyho Allena. Vo výbere je aj 19-ročný Michael Cera (Superbad) či 21-ročný Shia LaBeouf (Transformers). Hollywoodski experti venujú pozornosť aj jedenásťročnej Abigail Breslin, ktorá bola nominovaná na Oscara za film Malá Miss Sunshine.
Moviefone zostavil zoznam na základe názorov hollywoodskych tvorcov. Do trinásťčlennej poroty si zasadli napríklad herec Michael Douglas, režisér Jason Reitman či producent Akiva Goldsman.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/relax, menuAlias = relax, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
20. september 2024 05:52