StoryEditor

Manažéri v pohybe

23.11.2005, 23:00

Riaditeľom pre predaj a marketing a zároveň koordinátorom manažment tímu spoločnosti Bramac -- strešné systémy, sa od novembra stal Marian Brezovský. Absolvent Ekonomickej univerzity v Bratislave so špecializáciou na financie a bankovníctvo sa hneď po skončení školy začal venovať marketingu. Najprv pôsobil vo firme OMV Slovensko ako marketingový manažér, neskôr mal na starosti marketing v spoločnosti Tetra Pak, kde pôsobil sedem rokov. Po ročnom pôsobení vo firme Holcim Slovensko prijal ponuku spoločnosti Bramac. Narodil sa v Bratislave a má 34 rokov. Spoločnosť Bramac -- strešné systémy je dcérska spoločnosť rakúskej firmy Bramac Dachsysteme International. Na slovenskom trhu začala pôsobiť v roku 1991.

Za nového finančného riaditeľa spoločnosti Microsoft v Česku a na Slovensku vymenovalo vedenie firmy doterajšieho šéfa financií pre americký komerčný sektor Davida Clarka.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/moja-kariera, menuAlias = moja-kariera, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
06. október 2024 07:25