StoryEditor

Najnovší storage server na Slovensku

20.09.2005, 00:00

Jeden z popredných dodávateľov riešení založených na technológiách IBM -- spoločnosť HT Computers dnes potvrdila objednávku najnovšieho storage systému od spoločnosti IBM -- DS4800, ako prvá spoločnosť v regióne CEMEA. IBM rozšírilo svoju líniu storage zariadení strednej triedy o tento nový storage server s priepustnosťou 4 gigabity za sekundu len pred mesiacom.
"Vybrali sme si tento produkt vzhľadom na prezentačné potreby našej spoločnosti. Tento server bude nainštalovaný v našej centrále v Bratislave, kde bude slúžiť na prezentáciu schopností a možností v súčasnosti najvýkonnejších serverov IBM pre našich súčasných aj potenciálnych klientov. V dnešnej dobe si žiadna firma nemôže dovoliť urobiť chybu v podobe straty dôležitých dát, a preto sme sa rozhodli predstaviť našim zákazníkom jedno z najmodernejších a najspoľahlivejších riešení dostupných na trhu," povedal Ivo Schwarz, obchodný riaditeľ spoločnosti HT Computers.
"Nový IBM DS4800 je ideálnym pre klientov s nárokmi na vysoký výkon, ktorý ukladá a využíva veľké objemy dát pre programy s vysokými nárokmi na priepustnosť a spracovanie komplexných aplikácií, akými sú napríklad také, ktoré pochádzajú zo segmentov energetiky, priemyslu, zábavy a vedy," povedal Rich Lechner, vice president of storage, IBM.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/informacne-technologie, menuAlias = informacne-technologie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
04. október 2024 22:15