StoryEditorNestlé predstavila nový typ cukru budúcnosti
Švajčiarska firma predáva sladkosti s nižším obsahom cukru a rovnako sladkou chuťou. Stojí za tým jej nový patent, o ktorý sa zatiaľ neplánuje deliť.
Slováci chcú žiť zdravo a z pozície zákazníkov to dávajú jasne najavo. Veľké reťazce i malé špecializované predajne sa snažia prispôsobiť ich požiadavkám, a preto do svojho sortimentu zahŕňajú výrobky s nižšou energetickou hodnotou a so zdravším zložením. Prvým krokom väčšiny z nich je vylučovanie zdraviu škodlivých látok, kam sa vo všeobecnosti radí aj cukor.
Kým reťazce na Slovensku si stanovujú strategické ciele a snažia sa prísť na to, ako dosiahnuť zníženie cukru vo výrobkoch vlastných značiek a zároveň zachovať ich sladkú chuť, spoločnosť Nestlé prišla s novým prevzdušneným cukrom. Práve ten by mohol byť v potravinárskom priemysle prevra...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-11-07 23:00:00 - Feat.: - Title: Zlo, čo urýchľuje starnutie. Štúdia skúmala, ako cukor škodí
02 - Modified: 2024-10-24 15:19:45 - Feat.: - Title: Viete, aký chlieb kupujete? Čerstvý a dopekaný chlieb na oko nerozoznáte
03 - Modified: 2024-10-20 06:00:00 - Feat.: - Title: Len pár dní bez sladkostí a s vašim telom sa budú diať veci! Vyskúšajte to!
04 - Modified: 2024-10-14 17:53:22 - Feat.: - Title: Kým Slováci sa tešia z lacnejšieho cukru, biznis čelí paradoxnému javu. Repa hnije, aj keď vyzerá zdravo
05 - Modified: 2024-09-29 08:41:15 - Feat.: - Title: Priemerná mzda v slovenskom potravinárstve stúpla na 1441 eur, stúpla o viac než sto eur