StoryEditor

Gastrobiznis sa rozbieha pomaly. Ekonomický zázrak sa nateraz nekoná

07.05.2021, 00:00
Napriek uvoľneným opatreniam sú majitelia prevádzok opatrní. Bratislavská kaviareň čaká na svoju príležitosť.

V polovici októbra minulého roka prišla stopka pre interiéry a zavedenie okienkového predaja. Krátko pred Vianocami dostali červenú aj terasy.

Za posledné mesiace patrí gastrosektor opäť k jedným z najviac skúšaných odvetví nášho hospodárstva. Nádej aspoň na čiastočnú zmenu prinieslo minulotýždňové uvoľnenie opatrení.

To znova zaplnilo ulice miest vonkajším sedením a mohlo vzbudiť dojem, že reštaurácie a kaviarne sú už za vodou.

Plusy a mínusy gastra v hlavnom meste

Minimálne pri prechádzke centrom našej metropoly sa zdá, že bratislavské prevádzky nemajú o zákazníkov núdzu.

Na najbohat...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-07-04 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Caesar šalát oslavuje 100. výročie, názov však nedostal podľa rímskeho vodcu. Toto doň vôbec nepatrí 02 - Modified: 2024-07-02 11:33:28 - Feat.: - Title: Grilovaná kauza obľúbeného reťazca: Nižšie emisie, ale nespokojní zákazníci. Rozčuľujú ich kuratá vo vreckách 03 - Modified: 2024-06-28 08:22:36 - Feat.: - Title: Splnomocnenec vlády Peter Kotlár spochybňuje pandémiu COVID-19 04 - Modified: 2024-06-24 10:30:00 - Feat.: - Title: Michelinská reštaurácia len päť kilometrov od Slovenska. Poliaci oslavujú veľký úspech, majú ich už šesť 05 - Modified: 2024-06-21 16:47:09 - Feat.: - Title: KOMENTÁR: Kotlár to vôbec nepochopil. Čo je skutočná podstata jeho funkcie?
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
05. júl 2024 14:17