Odborník upozorňuje, že argument ministerstva práce o zabezpečení jedného teplého jedla do dňa nedáva zmysel.
Kým v Česku začína diskusia o zrušení gastrolístkov, u nás ministerstvo práce tvrdí, že tento spôsob podporuje zdravé stravovanie u zamestnancov.
„Nie je to slovenský vynález,“ tvrdí v rozhovore ekonomický analytik inštitútu INESS Martin Vlachynský.
Zamestnávateľ musí podľa Zákonníka práce zabezpečiť stravovanie zamestnancovi.
To sa buď deje v závodných jedálňach, alebo si firmy zvolia gastrolístky.
„Približne jeden milión ľudí na ...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-06-20 05:30:00 - Feat.: - Title: Ako sa vyznať v našich chutiach: Čo nám telo signalizuje prostredníctvom jedla?
02 - Modified: 2024-06-17 12:21:08 - Feat.: - Title: Obézni ľudia často jedia rýchlejšie ako osoby s normálnou postavou
03 - Modified: 2024-05-13 10:22:47 - Feat.: - Title: Pätica tipov, ako sa jednoducho dopracovať k vysnívanej postave
04 - Modified: 2024-05-07 08:58:58 - Feat.: - Title: Štúdia zistila, aký prerušovaný pôst by mohol byť najúčinnejší
05 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie