StoryEditor

Futbal: Výhru Liberca zariadil víťazným gólom Hološko, gól Ivanu nestačil

13.09.2005, 08:00
Autor:
TASRTASR

V dohrávanom zápase 5. kola českej futbalovej Gambrinus ligy zvíťazil Slovan Liberec nad 1.FC Slovácko 2:1 a upevnil si tak prvé miesto v tabuľke, keď má pred druhým Příbramom už päťbodový náskok.
O zaujímavý priebeh zápasu, ktorý poznačil prudký dážď, sa postarali najmä slovenskí futbalisti. Po peknom góle Daniela Pudila z voleju už v 10. minúte vzali opraty stretnutia do svojich rúk futbalisti Liberca, no po dvoch spálených šanciach útočníka Filipa Hološka išli do šatne len s jednogólovým náskokom. Druhý presný zásah domácich pridal napokon Hološko, ktorému asistoval krajan Ivan Hodúr.
Iskierku nádeje pre zverencov Ladislava Molnára, ktorého pre komentáre vykázal rozhodca na tribúnu, vykresal v 60. minúte reprezentant do 21 rokov Milan Ivana, hostia však nedokázali v závere vyvinúť dostatočný tlak, a tak dostal Molnár k 45. narodeninám "darček" v podobe nulového bodového zisku.

výsledok:
FC Slovan Liberec - 1.FC Slovácko 2:1 (1:0)
Góly: 10. Pudil, 56. HOLOŠKO - 60. IVANA, 4736 divákov.
/F. Hološko a I. Hodúr za Liberec odohrali celý zápas, P. Šinglár hral do 76. minúty a inkasoval žltú kartu - M. Ivana odohral celý zápas/

mt jp

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. september 2024 08:16