StoryEditor

SARIO nadväzuje investičné kontakty v Izraeli

23.02.2006, 16:58
Autor:
TASRTASR

Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO) reprezentuje v týchto dňoch Slovensko na prestížnom medzinárodnom veľtrhu Invest 2006 v Tel Avive (Izrael). Agentúru na ňom zastupuje riaditeľ Sekcie priamych zahraničných investícií Martin Rybár. Informovala o tom agentúra SARIO na svojej internetovej stránke.
Okrem účasti na veľtrhu, ktorý sa koná v dňoch 22. až 26. februára, Rybár absolvuje viaceré multilaterálne a bilaterálne stretnutia zamerané na nadviazanie spolupráce a prezentáciu slovenského investičného prostredia v Izraeli. Potvrdené sú stretnutia s investičnými spoločnosťami Alon Investments Ltd., Ilanot Dicsount, ISEMI, Infinity Investments House, Altscholer Sacham Investment House, Pioneer Investment Funds, Sterling Lazar & Co. a Investment promotion Center pri izraelskom ministerstve priemyslu, obchodu a práce.
Veľtrh Invest 2006 ponúka príležitosť na stretnutie nielen vedúcim investorom, ktorí pôsobia na izraelskom trhu, ale aj potenciálnym investorom zo zahraničia. Minulý rok sa na ňom zúčastnilo viac ako 15 000 návštevníkov, tento rok sa očakáva nárast návštevnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/ekonomika-a-firmy, menuAlias = ekonomika-a-firmy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
05. október 2024 09:34