StoryEditor

Polícia prehľadala miesto, kde malo byť telo Madeleine

15.06.2007, 15:10
Autor:
SITASITA

Portugalská polícia, ktorá pátra po nezvestnom britskom dievčatku, prehľadala oblasť na juhu krajiny, v ktorej sa podľa anonymného pisateľa malo nachádzať telo 4-ročnej Madeleine. Dievčatko zmizlo 3. mája z hotelovej izby v portugalskom letovisku Algarve, zatiaľ čo jej rodičia večerali v neďalekom hoteli. Polícia obkľúčila celú oblasť, no žiadne stopy nenašla, potvrdil to hovorca polície Olegario Sousa pre agentúru Associated Press. Polícia do oblasti priviedla pátracie psy hneď na svitaní, povedal Sousa. Miesto, ktoré určil anonymný pisateľ, sa nachádzalo 15 km od hotela, v ktorom britská rodina s tromi deťmi dovolenkovala.
Začiatkom týždňa uviedol holandský denník De Telegraaf, že odovzdal polícii anonymný list s mapou, na ktorej bolo vyznačené miesto, kde sa pozostatky Madeleine mali nachádzať.
Rodičia nezvestnej Madeleine iniciovali medzinárodnú kampaň na pomoc pri hľadaní ich dcérky. K výzve sa pridali aj futbalová hviezda David Beckham a autorka kníh o Harrym Potterovi J. K. Rowlingová.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/dane-a-odvody-2007, menuAlias = dane-a-odvody-2007, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
20. september 2024 05:54