StoryEditor

Najväčšie Audi centrum v Európe je na Slovensku

10.06.2012, 00:00
Autor:
stl, amistl, ami
V Audi centre vystavujú okrem luxusných vozidiel aj diela našich výtvarníkov a sochárov.



AUDI AG a importér vozidiel značky Audi pre Slovensko  sa rozhodli podporiť výstavbu druhého predajného miesta Audi v Bratislave a jeho realizáciou vzniklo najväčšie Audi Centrum v Európe.

Priaznivci tejto značky tak získali nielen možnosť splniť si svoj štvorkolesový sen, ale tiež potešiť sa pohľadom na moderné vozidlá tejto značky.



Nájdeme tu automobily celej súčasnej produkcie vrátane výkonných, športovo ladených vozidiel aj luxusných manažérskych limuzín.



Nejde však len o autá, od 4. júna sa súčasťou showroomu stala Audi galéria, ktorá bude predstavovať diela popredných slovenských výtvarníkov. "Automobily tejto značky sú synonymom elegancie a krásy, takže ich prepojenie s výtvarným umením je len akýmsi prirodzeným premostením dvoch súvisiacich dimenzií, pričom každá z nich je výsledkom tvorivosti a fantázie," komunikuje nový showroom.


Medzi vystavenými umeleckými dielami nájdete sochy akademického sochára Ota Bachoríka a jeho syna Jakuba Bachoríka. V Audi galérii vystavuje aj manželka Ota Bachoríka a mama Jakuba Bachoríka Zuzana Rabina Bachoríková.




 

 

menuLevel = 1, menuRoute = auto, menuAlias = auto, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
21. september 2024 14:39